Zápis ze zasedání Legislativní komise konaného dne 17. května 2017


Přítomni: JUDr. Ing. Josef Staša, CSc. (PF), Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. (PF), Mgr. et Mgr. David Hurný (PřF), PaedDr. Eva Marádová, CSc. (PedF), Mgr. Petr Matouš (FarmF), Mgr. Jan Musílek (MFF), PhDr. Tomáš Nigrin, Ph.D. (FSV), Mgr. David Pavlorek (FF), Michal Říha (PF), JUDr. Jan Wagner (RUK), Mgr. Samuel Zajíček (FF)


Hosté: Mgr. Bc. Eliška Kadlecová (PF), Mgr. Tereza Svobodová (RUK), Mgr. Šoukal Adam (LF P), Mgr. Rajdlová Tereza (LF P), Mgr. Eva Podrazilová Jenčíková (1. LF), MUDr. Martin Vejražka (1. LF), Václav Heřman (2. LF)


a)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Disciplinárního řádu pro studenty LFP (č. j. 122/a/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise vyjádřila souhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS LFP (č. j. 122/b/2017) s výhradou provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise vyjádřila souhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu VR LFP (č. j. 122/c/2017) s výhradou provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci studia na LFP (č. j. 122/d/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na LFP (č. j. 122/e/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Statutu LFP (č. j. 122/f/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Volebního řádu AS LFP (č. j. 122/g/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


b)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Statutu 1. LF (č. j. 126/1/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci studia na 1. LF (č. j. 126/2/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na 1. LF (č. j. 126/3/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel přijímacího řízení na 1. LF (č. j. 126/4/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise souhlasné stanovisko k návrhu Disciplinárního řádu pro studenty 1. LF (č. j. 126/5/2017) s výhradou legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Volebního řádu AS 1. LF (č. j. 126/6/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS 1. LF (č. j. 126/7/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


c)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Statutu 2. LF (č. j. 128/a/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Volebního řádu AS 2. LF (č. j. 128/b/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS 2. LF (č. j. 128/c/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Disciplinárního řádu pro studenty 2. LF (č. j. 128/d/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu VR 2. LF (č. j. 128/e/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na 2. LF (č. j. 128/f/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci studia na 2. LF (č. j. 128/g/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


d)


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro přiznávání stipendií na FaF (č. j. 131/a/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizace studia na FaF (č. j. 131/b/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Pravidel pro organizaci státní rigorózní zkoušky na FaF (č. j. 131/c/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Legislativní komise uplatnila připomínky a vyjádřila nesouhlasné stanovisko k návrhu Jednacího řádu AS FaF (č. j. 131/d/2017) a současně poukázala na nutnost provedení legislativně technických oprav.


Souhrn připomínek a legislativně technických oprav je obsažen v příloze.


Poslední změna: 21. leden 2018 23:40 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám