Šetření potřeb pečujících osob na UK

Zapojte se do celouniverzitního šetření potřeb pečujících osob!

Ať už máte pečovatelské závazky, nebo ne, chtěli bychom vás požádat o vyplnění dotazníku, díky kterému získá vedení Univerzity Karlovy zpětnou vazbu o tom, jak se zde pracuje a studuje osobám pečujícím o děti, seniora či jiného závislého člena domácnosti. Zajímá nás i názor nepečujících, jak vnímají klima na svém pracovišti či fakultě, proto prosím věnujte dotazníku pozornost, i když se vás situace péče v rodině (třeba zatím) netýká.


Výsledky výzkumu budou využity k tvorbě nového Plánu rovných příležitostí pro období 2025-2027, kde se budeme na téma slaďování zaměřovat. Vyplněním dotazníku tak můžete ovlivnit směřování UK v této oblasti.


Délka vyplňování se odvíjí od vaší situace v oblasti pečování, pohybuje se od 10 do 30 minut. Jsme si vědomi toho, že jde o velkou část vašeho času, nicméně věříme, že smysluplnost zpětné vazby v této oblasti vás přesvědčí, abyste šetření svůj cenný čas věnovali.


Dotazník je zcela anonymní a dobrovolný, realizaci výzkumu včetně zpracování dat pro UK zajišťuje Sociologický ústav Akademie věd ČR.


Někteří z vás obdrželi výzvu k vyplnění dotazníku emailem. Pokud se tak nestalo, můžete se do studie zapojit dobrovolně na následujících odkazech.


Vstup do dotazníku pro STUDUJÍCÍ


Vstup do dotazníku pro ZAMĚSTNANÉ



V případě jakýchkoli dotazů se obracejte na koordinátorku agendy rovných příležitostí Ivetu Bayerovou: .


Velice děkujeme za váš čas a zpětnou vazbu, velmi si toho vážíme!


Poslední změna: 7. květen 2024 11:33 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: UK POINT
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám