• Kalendář

Kalendář

‹  Únor 2022  ›

ÚtStČtSoNe
123456
PoÚtStČtSoNe
78910111213
PoÚtStČtSoNe
14151617181920
PoÚtStČtSoNe
21222324252627
Po
28

2. února 2022

Den otevřených dveří Farmaceutické fakulty Univerzity Karlovy - Online

Den otevřených dveří proběhne online formou živé události na Facebooku. Připojte se a ptejte se. Poslechněte si názory a zkušenosti našich studentů.

Program:

Během 60 minut se zábavnou formou dozvíte informace o:

- možnostech studia na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy

- studijních programech Farmacie a Laboratorní diagnostika ve zdravotnictví

- přijímacím řízení a možnostech přijetí bez přijímací zkoušky

- uplatnění absolventů v ČR i zahraničí

- možnostech vycestovat v rámci studia

- ubytování na kolejích a stravování v menze

- mimoškolních aktivitách a studentském životě

- zkušenostech studentů

Budeme odpovídat i na všechny vaše dotazy.

Více informací naleznete zde

Živý přenos na Facebooku


3. února 2022

Online konference: Fórum udržitelného rozvoje 2022

Udržitelnost – společnost – vládní strategie. Jak to spolu souvisí a proč se vůči vládním strategiím vyskytuje ve společnosti rezistence? To budou hlavní otázky letošního Fóra udržitelného rozvoje, které budete moct sledovat online z prostor Kampusu Hybernská a Univerzita Karlova je jeho spolupořadatelem.

Na co se můžete těšit?

- Na keynote speech francouzského kognitivního vědce, Dr Hugo Merciera, který zkoumá rozumu a to, proč něčemu věříme.

- Na další zajímavé řečníky! Pozvání na Fórum dosud přijali např. Anna Pospěch Durnová (Universität Wien), Michaela Pixová (Nex York University of Prague), Martin Buchtík (STEM), Markéta Pěchoučková (MPSV) či Bob Kartous (Pražský inovační institut).

- Na nový formát oxfordské debaty, v níž o vítězném ze dvou týmů diskutujících rozhodne i Váš hlas.

Registrace zde.

Více informací.


9. února 2022

Den otevřených dveří na Právnické fakultě

Program:

- 9:00–17:00 představení fakulty, studia a přijímacího řízení formou videonahrávek

- 10:00–17:00 skupinové prohlídky fakulty a debata našich studentů s přítomnými uchazeč (na základě registrace)

A co je hybridní forma? Protože nám protiepidemická opatření dovolují mít na fakultě v jednu chvíli pouze 100 uchazečů, nemůžeme fakultu představit hromadně v collegiu maximu, ale jednotlivé prezentace (zdravice pana děkana, co budete na fakultě studovat, studium v zahraničí, informace k předmětu Úvod do studia práva, klíčové aspekty přijímacího řízení) budou předem nahrány a vyvěšeny zde na webu, na uchazečském facebooku a odkazy budou i na instagramu.

Ale o prohlídku fakulty a diskusi s našimi studentkami a studenty nepřijdete – níže se můžete zaregistrovat na prezenční i on-line prohlídku fakulty, kterou vás provedou právě oni.

Registraci a další informace naleznete zde.


10. února 2022

Jak změnit maturitní zkoušky? TK think-tanku UK Vzdělávání21 za účasti ministra školství P. Gazdíka

Zástupci think-tanku Univerzity Karlovy Vzdělávání21 společně s ministrem školství Petrem Gazdíkem představí ve čtvrtek 10. února 2022 návrhy na úpravy maturitní zkoušky. Ty se zabývají nejen změnou jejího obsahu, ale rovněž formy.


22. února 2022

Seminář Mezinárodní vědecká spolupráce u příležitosti předsednictví Česka a Francie v Radě EU

V úterý 22. 2. pořádá Centrum politických studií, spolek působící nadfakultně při UK, odborný seminář k mezinárodní vědecké spolupráci, zejména s ohledem na česko-francouzské vazby. Akce se koná s podporou univerzity, vystoupí na ní řada akademických pracovníků UK a dále zástupci dotčených rezortů a významných vědeckých infrastruktur. Záštitu nad akcí převzala ministryně pro vědu, výzkum a inovace Helena Langšádlová, která rovněž vystoupí, a také prorektorka pro zahraniční záležitosti Markéta Křížová.

Registrační formulář


23. února 2022

Kurz Pracovní právo pro neprávníky určený studentům fakult UK

Každou středu od 18:00 hodin počínaje 23. únorem 2022 bude probíhat oblíbený semestrální kurz určený studentům Univerzity Karlovy (mimo studenty Právnické fakulty), kteří se chtějí zorientovat v pracovněprávní problematice a dozvědět se, jaká práva a povinnosti mají v zaměstnání.

Na kurz se lze přihlásit v SISu od pondělí 7. února 2022 (od 20:40 hod.). Kurz bude probíhat prezenčně v prostorách Právnické fakulty UK na Praze 1.

Více informací zde.


1. března 2022

Science Café | Léky

KDY: 1. 3. 2022, 19.00 hod.

KDE: Hyb4City, Kampus Hybernská

Co vše musí splnit léčivo, než může být uvedeno na trh? Jak daleko na této cestě je lék (PSMA-617), který již dokázal zachránit tisíce lidí s rakovinou prostaty, jimž lékaři nedávali naději? A jak vlastně funguje? Na tyto otázky odpoví Martin Fusek z Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR a Martina Benešová z Německého centra pro výzkum rakoviny v Heidelbergu ve svých krátkých přednáškách v Kampusu Hybernská.


4. března 2022

Radek Banga: (Ne)pošli to dál

KDY: pátek 4. 3. 2022 18.00 – 21.00 hod

KDE: Hybernská 4, Praha 1, Kampus Hybernská, 3. patro budovy A (Prostory Hyb4City)

Radek Banga je mezinárodně známý zpěvák, skladatel, producent, herec a také ambasador boje proti domácímu násilí. Ve své knize a sérii přednášek (Ne)pošli to dál otevřeně sdílí vlastní osobní příběh, který umožňuje čtenáři vidět očima dítěte a dospívajícího člověka problémy spojené s životem v rodině poznamenané domácím násilím. Radek během přenášek inspiruje nejen osoby domácím násilím přímo zasažené, ale také pedagogy nebo sociální pracovníky, kteří se s tématem setkávají při své práci. Rozhovor s Radkem povede Mgr. Dana Moree, Dr., z FHS UK.

Kapacita Divadelního sálu je omezená, proto se prosím včas registrujte zde.


9. března 2022

Jan Valenta | Nanart

KDY: 9. 3. 2022, 16.00 hod.

KDE: Hyb4City, Kampus Hybernská

Obrazy profesora Jana Valenty z Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy vznikly interferencí světla z bílého plošného zdroje na tenké kapalné vrstvě. Vzniklý jev zaznamenává fotoaparátem s makro-objektivem. Vernisáž výstavy v Kampusu Hybernská bude spojena s přednáškou a názornou ukázkou procesu tvorby prof. Valenty.


14. března 2022

Women in Science: The Gender Variable

The Goethe-Institut and the Institut français in Prague have the pleasure to invite you to a panel discussion on gender equality in science, with a special focus on the field of STEM, in partnership with Charles University and its Kampus Hybernská. 

Attendance to the panel discussion either in person at Kampus Hybernská, or online (connection details later sent to online registered participants). Upon registration before March 11th 2022.


20. března 2022

#HrejeMePohyb

Sprotovně-charitativní akci na podporu Ukrajiny pořádá FTVS UK ve spolupráci s Erasmus Student Network Czech Republic v neděli 20. března na atletickém oválu FTVS UK. Výtěžek akce půjde na sbírku organizace Člověk v tísni na pomoc a podporu lidem na Ukrajině.

Odkaz na fb událost


21. března 2022

Jak na mluvený projev a veřejné vystupování?

Workshopem z cyklu Komunikace vědy provede Ondřej Lidický, herec, improvizátor a biochemik z Ústavu makromolekulární chemie AV ČR. Akce je určená pro mladé i zkušené vědce, kteří by se rádi posunuli v oblasti komunikace vědy. Workshop se uskuteční prezenčně v pondělí 21. 3. 2022 od 16 do 19 hod. v Kampusu Hybernská (budova D, 2. patro). Kapacita je omezená.

Registrovat se můžete zde.

FB událost


22. března 2022

Jaký je mediální obraz světa a co je realita za ním?

Pozvání do březnové Inovační snídaně UK přijal Jakub Múčka, zakladatel vznikajícího projektu Atlas dnešního světa (Atlas of Today’s World), jehož cílem je vytvořit nový informační nástroj, který by na jednom digitálním místě sestavil komplexní obraz politicko-společenské reality v dnešním světě. Prezenčně v úterý 22. 3. 2022 od 9.30 v Kampusu Hybernská (Budova A, 3. patro) nebo online.

Registrace zde.

Odkaz na FB událost


23. března 2022

Kariérní den na UK

Kariérní den na UK je akce pro všechny studenty a čerstvé absolventy Univerzity Karlovy. Uskuteční se ve středu 23. března 2022 od 10.00 do 16.30 hod. v Kampusu Hybernská (Hybernská 4, Praha 1). Program je složen z aktivit na podporu kariérního směřování – pohovory nanečisto, kariérní poradenství, profesionální focení na CV, přednášky, assessment centrum nanečisto a další.

Web akce včetně programu

Událost na Facebooku


29. března 2022

Imaginativní tvorba a její hosté: přednáška PhDr. Václava Hájka

KDY: 29. 3. 2022, 18.00 hod

KDE: Sklep E, Kampus Hybernská

Výstava navazuje na workshop, který se konal na FHS UK pod vedením doktora Václava Hájka. Samovolné výtvarné procesy jsou tu partnery v sensuálním „dialogu“, který nekončí po odložení štětce.


31. března 2022

Křeslo pro Fausta

KDY: 17.00–18.30

KDE: Akademický klub 1. LF UK, Karlovo nám. 40, Praha 2

Zveme vás na další díl Křesla pro Fausta. Hostem tentokrát bude prof. MUDr. Jiří Chomiak, CSc., přednosta Ortopedické kliniky 1. LF UK a FN Bulovka. Hovořit s ním bude Marie Retková.


9. dubna 2022

ZRUŠENO - Ples Univerzity Karlovy

Vedení UK se po pečlivém zvážení rozhodlo letošní ročník Reprezentačního plesu dne 9.4.2022 neuspořádat.

Věříme, že v roce 2023 již bude možné ples uskutečnit. Velmi se omlouváme  za komplikace - zakoupené vstupenky lze vrátit v síti Ticketmaster.


11. dubna 2022

Ukrajinské sondy M. Koldinské: Rusko-ukrajinské bratrství – fakt, nebo fikce?

KDY: 18.00–19.30

KDE: Kampus Hybernská, 3. patro, budova A

Rusko-ukrajinské bratrství – fakt, či fikce? Specialistka na problematiku historické paměti v rozhovoru s historikem Janem Rychlíkem nahlédne do minulosti i současnosti mezinárodních vztahů Ukrajiny. Více informací zde.


14. dubna 2022

Science Café: Dospívání v době digitální

KDY: 17.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, 3. patro, budova A

Digitální svět dětem umožňuje rozvíjet řadu dovedností, skrývá však i nástrahy, včetně všudypřítomné pornografie. Jak najít zdravý balanc? Hosty dubnového Science Café v prostorách Kampusu Hybernská budou Kateřina Lukavská z Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy a Michaela Slussareff z Filosofické fakulty Univerzity Karlovy. Více informací zde.


19. dubna 2022

Inovační snídaně UK: Jak pomáhají medici ukrajinským uprchlíkům?

KDY: od 9.30

KDE: Kampus Hybernská (Budova A, 3. patro)/online

Medici UK se od prvních dnů války na Ukrajině zapojili do humanitární pomoci v asistenčních centrech, kam denně přijíždějí stovky uprchlíků. O aktivitách iniciativy Medici na hlaváku budou hovořit hosté Inovační snídaně v úterý 19. dubna v Kampusu Hybernská. Více informací zde.


20. dubna 2022

Světový týden kreativity a inovací

KDY: 11.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská

Univerzita se letos zapojí do Světového týdne kreativity a inovací (World Creativity & Innovation Day 15. – 21. dubna),poprvé zaměřeného na vzdělávání. Prostřednictvím odborné konference, kulatých stolů, workshopů, happeningu ve veřejném prostoru či kampaní na sociálních sítích s dalšími partnery, veřejnosti přiblíží principy a dopady kreativního vzdělávání.Více informací zde.


21. dubna 2022

Dítě ohrožené domácím násilím ve škole

KDY: 17.00–19.00

KDE: Kampus Hybernská, 3. patro, budova A

Přednáška nejen pro (budoucí) pedagogy. Tématem Vás provedou dětské terapeutky ACORUSu Mgr. Kateřina Mrzenová a Mgr. Darina Gilarová. Více informací zde.


23. dubna 2022

Den celoživotního vzdělávání & Festival absolventů

KDY: 10.00–16.00

KDE: Karolinum, Ovocný trh 5, Praha 1

Univerzita Karlova opět otevírá historickou budovu Karolina a zve širokou veřejnost na Den celoživotního vzdělávání & Festival absolventů. Obě akce se uskuteční v sobotu 23. dubna od 10.00 do 16.00 hod. a vstup je zdarma. Více informací zde.


25. dubna 2022

Finále oxfordské soutěže Map the System na UK

KDY: 16.00–19.00

KDE: Kampus Hybernská / online

Historicky první české finále oxfordské soutěže Map the System. UK je jediná univerzita v ČR, která se této prestižní soutěže účastní. Vítězný tým českého kola bude reprezentovat Univerzitu Karlovu na světovém finále v Oxfordu letos v červnu. Českého finále se účastní týmy se zastoupením studentů z FF, FSV, PF, FHS a PřF UK. Více informací zde.


27. dubna 2022 – 28. dubna 2022

Dny firem na Matfyzu: Kariérní veletrh pro studenty

KDY: 10.00–17.00

KDE: Areál Troja, V Holešovičkách 747/2

Kariérní veletrh Matematicko-fyzikální fakulty UK Dny firem 2022 proběhne 27. a 28. dubna vždy od 10 do 17 hodin v areálu Troja ve společném termínu pro všechny obory. Akce je určena především pro studenty MFF UK, vstup volný. Více informací zde.


28. dubna 2022

Křeslo pro Fausta s MUDr. Antonínem Šípkem

KDY: 17.00–18.00

KDE: Akademický klub 1. LF UK, Karlovo náměstí 40, Praha 2

Zveme vás na další díl Křesla pro Fausta. Hostem tentokrát bude MUDr. Antonín Šípek z Ústavu biologie a lékařské genetiky 1. LF UK a VFN. Hovořit s ním bude Marie Retková. Více informací zde.


2. května 2022

Ukrajinské sondy Marie Koldinské | Sonda vojenská s Petrem Pavlem

KDY: 18.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Má Ukrajina šanci vyhrát válku s Ruskem? Jak může pomoci NATO? Jaký byl původní plán Ruska a proč se zhroutil? Hostem M. Koldinské bude arm. gen. v. v. Petr Pavel. Více informací zde.


3. května 2022

Ekumenická modlitba za Ukrajinu

KDY: od 18.00 h

KDE: Velká aula Karolina, Ovocný trh 3, Praha 1

Přímluvy za dar míru a pokoje pro ukrajinský národ

Společně pořádají Evangelická teologická fakulta, Husitská teologická fakulta a Katolická teologická fakulta Univerzity Karlovy.


3. května 2022

Café Collaborations | The Fourth Industrial Revolution

KDY: 17.00–19.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Jak daleko jsou Česko a Německo s implementací Průmyslu 4.0? Co se v tomto ohledu můžeme jeden od druhého naučit? Více informací zde.


4. května 2022 – 5. května 2022

2 měsíce války

KDY: 18.30–21.00

KDE: Kampus Hybernská, Sklep E

Série debat pořádaných Politologickým klubem jako reakce na upadající zájem o problematiku konfliktu na Ukrajině. Vyjádří se odborníci UK – Michal Smetana, Vojtěch Bahenský, Nikola Kurková Klímová. Více informací zde.


6. května 2022

Reprezentační ples PřF UK

KDY: 6. května 2022 od 20.00 do 02.000

KDE: Palác Žofín, Slovanský ostrov 226, Praha 1

Srdečně zveme všechny tanečníky a milovníky plesové zábavy na reprezentační ples Přírodovědecké fakulty, který se letos koná v pátek 6. května 2022 od 20.00 na pražském Žofíně. Vstupenky budou v prodeji na obvyklých distribučních místech i na místě v den plesu. Více informací zde.


6. května 2022

Už jste potkali Šinčchondži?

KDY: od 13.30 h

KDE: KTF UK, Thákurova 3, Praha 6, posluchárna P3

Seminář k problematice Šinčchondži, nového apokalyptického náboženského hnutí, jehož zvěstovatelé působí mj. v areálu Kampusu Dejvice, pořádá KTF UK. Přednáší Zdeněk Vojtíšek, specialista na problematiku nových náboženských hnutí a vedoucí Katedry religionistiky HTF UK. Více informací zde.


9. května 2022

Ukrajinské sondy Marie Koldinské | Sonda dezinformační s Vítem Kučíkem

KDY: 18.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Jak vypadá informační válka v ČR, když ta skutečná zuří nedaleko? Jak bojovat s šiřiteli dezinformací? Hostem Marie Koldinské bude mluvčí Českých elfů Vít Kučík. Více informací zde.


10. května 2022

32. koncert „Fakulta v srdci Karlova“

KDY: 20.00–21.30

KDE: Kostel svatého Ignáce z Loyoly, Karlovo Náměstí

1. LF UK ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UK opět pořádá koncert z cyklu Fakulta v srdci Karlova. V kostele sv. Ignáce na Karlově náměstí zazní 10. května od 20 hod skladby klasické hudby v podání souboru Piccolo coro. Více informací zde.


10. května 2022

Science Café | Psychologie chudoby

KDY: 19.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Chudoba nepřináší jen materiální nedostatek. Jak se může odrazit na myšlení a kognitivních schopnostech? A jak ovlivňuje naše rozhodování stres? Více informací zde.


10. května 2022

Jak pořádat seberozvojové akce, díky kterým opravdu vyrostete?

KDY: 9.30–11.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Zajímá vás na co všechno myslet a jak začít plánovat seberozvojové a vzdělávací akce? Zveme Vás na další Inovační snídani UK s Irenou Pajerovou a Pavlem Filipem.

Více informací zde.


11. května 2022

Rektorský sportovní den

Po dlouhé pauze se letos opět uskuteční tradiční Rektorský sportovní den Univerzity Karlovy. Tato sportem nabitá akce letního semestru proběhne ve středu 11. května 2022 na všech sportovištích univerzity. V tento den se ruší veškerá výuka, proto opusťte přednáškové sály, zamkněte laboratoře, kanceláře a studovny, pozvěte své kolegy a kamarády a přijďte si užít jedinečnou atmosféru. Více informací zde.


11. května 2022

Andrej Barla | Ukrajina 1975

KDY: 17.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Vernisáž výstavy fotografií Ukrajiny 70. let. Andrej Barla je slovenský kameraman a fotograf. Více informací zde.


13. května 2022

Na UK s Asistencí

UK Point ve spolupráci s Asistencí o.p.s. pořádá 13.5. v Kampusu Hybernská akci pro všechny studenty a zaměstnance UK. Cílem bude přiblížit téma asistování s názorními ukázkami pod vedením zkušených supervizorů


17. května 2022

Studentská vědecká konference (SVK)

KDY: od 9.00 h

KDE: Purkyňův ústav, Albertov 2048/4

1. lékařská fakulta UK pořádá pod záštitou děkana prof. MUDr. Martina Vokurky, CSc., 23. studentskou vědeckou konferenci (SVK). Konference se koná v úterý 17. 5. 2022 od 9.00 v posluchárně Purkyňova ústavu a přilehlých prostorách.Více informací zde.


17. května 2022

Arte Diem v Hybernské

KDY: 18.00–21.00

KDE: Kampus Hybernská, Sklep E

Arte Diem je projekt studentů neuměleckých oborů, kteří se věnují umění a na společných setkáních prezentují nové prozaické, básnické či jiné příspěvky. Akce propojuje studenty řady fakult (nejen) Univerzity Karlovy a chce docílit toho, aby studenti nepsali jen do šuplíku. Více informací zde.


17. května 2022

Výstava Dědictví zmizelých krajin Česka II: Vernisáž

KDY: ve 12 h

KDE: budova PřF UK, Albertov 6, 2. patro, předsálí Mapové sbírky

17. května proběhne vernisíž výstavy, která potrvá do 31. srpna 2022. Výstava představuje výstupy projektu zaměřeného na dokumentaci a rekonstrukci 40 přetvořených území nebo zaniklých krajin České republiky.


19. května 2022

The Artful | Launch of the 3rd issue

KDY: 19.00–22.00

KDE: Kampus Hybernská, Sklep E

Křest třetího vydání The Artful, sbírky děl studentů, absolventů a vyučujících oboru Anglistika-amerikanistika na FFUK, která vychází jednou ročně. Součástí večera bude čtení děl publikovaných autorů a k dostání budou i samotné sbírky. Více informací zde.


23. května 2022

Ukrajinské sondy Marie Koldinské | Sonda energetická s Danou Drábovou

KDY: 18.00–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Energie – droga lidstva. Kde čerpat zdroje? Co se děje, když se jaderné elektrárny ocitnou ve válce? S expertkou na jadernou energii Danou Drábovou hovoří M. Koldinská. Více informací zde.


24. května 2022

Jak rozjet kariéru ve farmaceutickém průmyslu (i s humanitním titulem)?

KDY: 17.00–19.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Jak plynule vplout ze školy do farma a biotech průmyslu? Jaká povolání v rámci průmyslu existují a jaké dovednosti jsou klíčové? Přijďte si poslechnout tři profesionály z oboru. Více informací zde.


25. května 2022

Kolik lidí vyléčíme za 50 milionů Kč?

KDY: 17.30–20.00

KDE: Kampus Hybernská, budova A, 3. patro

Kdo rozhoduje o tom, zda je léčba drahá? O nákladové efektivitě léčby budou hovořit Zdeněk Kábátek, ředitel VZP ČR, Jiří Heřmánek, CEO v ExCEEd Orphan s.r.o., a emeritní rektor UK Tomáš Zima. Více informací zde.


26. května 2022

Křeslo pro Fausta s prof. Petrou Liškovou

KDY: 17.00–18.00

KDE: Akademický klub 1. LF UK, Karlovo náměstí 40, Praha 2

Profesorka Lišková pracuje jako vedoucí lékařka Centra klinické oční genetiky na Oční klinice 1. LF UK a VFN, přednáší na 1. lékařské fakultě UK a vědecky působí také v Laboratoři pro studium vzácných nemocí na Klinice pediatrie a dědičných poruch metabolismu 1. LF UK a VFN. Tady také byla součástí týmu, který před nedávnem objevil nový gen způsobující těžkou vadu oční rohovky – zadní polymorfní dystrofii. Více informací zde.


28. května 2022

Dvorkové bleší trhy

KDY: 12.00–18.00

KDE: Kolej na Větrníku, blok 3, Na Větrníku 1933/22, Praha 6

Prodej výrobků ukrajinských válečných uprchlíků, ukrajinská kuchyně, program pro děti i dospělé, divadlo, hudební vystoupení. Vstup přes zahradu koleje, bude značeno. Více informací zde.


30. května 2022

Dětská pouť

KDY: 14.00–18.00

KDE: Zahrada Neurologické a Psychiatrické kliniky 1. LF UK a VFN

Tradiční dětská pouť, spojená s nadcházejícím Mezinárodním dnem dětí, se letos uskuteční 30. května od 14.00. V zahradě Neurologické a Psychiatrické kliniky 1. LF UK a VFN čeká na děti a jejich rodiče bohatý vzdělávací a naučný program, ve kterém nebudou chybět soutěže, divadelní představení, ukázky první pomoci, ukázky policejní činnosti se psy či na koních a mnoho dalšího. Více informací zde.


31. května 2022

Galavečer FTVS UK

KDY: od 19 h

KDE: Národní dům na Vinohradech

Konec semestru se blíží, pojďte si užít společenský večer se zajímavými osobnostmi a svými přáteli. Večerem bude provázat vodní slalomář Tomaš Rak s Hankou Kučerovou. Výlet do Rio de Janeira v duchu Samby zažijete s Veronikou Lálová a podívat se můžete na vystoupení Anet Atnošová Company. Pro milovníky koncertů je tu koncert Liny Karo. Tak neseďte doma, dejte se do gala a užijte si večer! Předprodej vstupenek na FTVS-shop.cz. Více informací zde.


Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám