Forum získalo pět ocenění a pomohlo nemocnému Péťovi

Časopis FORUM a kalendář Neviditelní lidé Univerzity Karlovy zabodovaly letos v dubnu hned ve čtyřech oborových soutěžích a celkově si odnesly pět významných ocenění.


Vyhrát jakoukoli soutěž je těžké, ale ještě těžší je prvenství obhájit v dalším ročníku. Časopisu FORUM se podruhé za sebou povedlo získat 1. místo v soutěži hodnotící firemní média Zlatý středník v kategorii Nejlepší G2C časopis a noviny (veřejná a státní správa). Tuto soutěž pořádá profesní organizace PR Klub a skutečnost, že časopis FORUM obstál v očích náročné odborné poroty „bez ztráty bodu“, bezesporu dokazuje, že Univerzita Karlova se má čím chlubit.


Časopis FORUM ale sbíral ceny i jinde. Ve čtvrtém ročníku soutěže tištěných firemních médií Fénix Content Marketing, kde porota oceňuje hlavně inovativnost, efektivitu, kvalitu zpracování a kreativitu, získal časopis Univerzity Karlovy Zvláštní ocenění za fotografický obsah.


Cenu GRAND PRIX předával redakci Fora ministr kultury Daniel Herman


Kalendář Neviditelní lidé Univerzity Karlovy, tedy soubor portrétů zaměstnanců UK, obdržel nejvyšší ocenění v soutěži KALENDÁŘ 2017, pořádané společností ABF, a to Cenu GRAND PRIX. Tuto cenu předával ministr kultury Daniel Herman a při té příležitosti prozradil, že právě univerzitní kalendář zdobí zeď v jeho pracovně. Porotu kalendář UK zaujal nejvíc ze všech přihlášených prací svou jednoduchostí, designem i kvalitou zpracování a fotografií. Udělila mu proto ještě jeden titul: Cenu za fotografii.


Kalendář Neviditelní lidé Univerzity Karlovy podle poroty soutěže výstižně reprezentuje lidské hodnoty této významné instituce. Jako takový byl vybrán pro benefici Konta Bariéry, která celkově vynesla 32 500 Kč putujících na podporu dobré věci.


Páté ocenění převzala redakce první květnový týden v prostorách Poslanecké sněmovny ČR. I v soutěži kalendářů pořádané časopisem Typografie získali Neviditelní lidé 1. cenu v kategorii Propagační účin a hlavní idea.



Text: Petra Adámková

Datum: 17. 5. 2017



Poslední změna: 17. květen 2017 14:21 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám