PPP Program

Vyhlášení Programu výměn osob spolupracujících v rámci společných projektů mezi Českou republikou a Spolkovou republikou Německo na léta 2006 – 2007 (Program podpory společných projektů/Program PPP)


Akademie věd ČR a Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD v SRN) vyhlašují na základě dvoustranné dohody Program výměn osob spolupracujících v rámci společných projektů mezi ČR a SRN na léta 2006-2007, tzv. Program podpory společných projektů/PPP.



Cílem programu je prohloubení spolupráce mezi ČR a SRN a rozšíření nabídky možností pro mladé vědecké pracovníky, absolventy VŠ, doktorandy, studenty, kteří se zapojí do vědeckých týmů. Tím se rozšiřuje možnost získání finanční podpory pro naše vědce spolupracující na společných konkrétních vědeckých projektech s německými kolegy.



Program je otevřen všem vědním disciplínám a hlavní podmínkou je účast studentů a doktorandů v řešitelských kolektivech.

Projekty jsou dvouleté.



Žádost o podporu projektu musí být podána vedoucími projektu (tj. odpovědnými řešiteli) na obou stranách – české i německé.  Podpora projektu žadatelů z českých vysokých škol je hrazena z programu podpory vědy a výzkumu KONTAKT při MŠMT ČR, na německé straně z prostředků DAAD.



Kontaktní místo pro podávání žádostí do termínu 31.7. 2005 pro české vědce je: 

Středisko společných činností AV ČR

Zahraniční odbor - Ing. Alena Solničková

Národní 3, 110 00 Praha 1.


E-mail:



Informace o podmínkách pro vyhlášení nového výběrového řízení projektů v rámci PPP Programu DAAD SRN s pracovišti AV ČR a vysokých škol v ČR na léta 2006-2007 naleznete na těchto internetových stránkách: http://www.cas.cz/zahr_odbor/auto/jobs/Uvod.html




Poslední změna: 21. leden 2018 23:49 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor zahraničních vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám