• Aktuality

Aktuality

19. října 2018

Uvažujete o studiu na Univerzitě Karlově? Navštivte naši zbrusu novou a všem zájemcům otevřenou expozici, kterou jsme pro vás připravili na XXV. ročníku evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Brno 2018. Těšíme se na vás!


V pavilonu V brněnského výstaviště na vás čekají studentští zástupci všech našich sedmnácti fakult, kteří vám nejen představí nabídku studijních programů, ale také vám přiblíží život na své domovské fakultě a univerzitě. Přijďte a zeptejte se současných studentů na cokoliv, co vás zajímá.


Srdečně vás také zveme na doprovodný program Věda pro život, který probíhá uvnitř stánku Univerzity Karlovy každý den konání veletrhu. Naši medici budou během svých aktivit předvádět chirurgické šití, demonstrovat první pomoc či zájemce navedou, jak zachránit život. Studenti Filozofické fakulty ukážou psychokoučink v praxi, zástupci Právnické fakulty sehrají simulované soudní jednání, ve kterém bude zapotřebí i pomoc ze strany publika. Během celého veletrhu si pak můžete vyzkoušet, co obnáší práce moderátora v rámci mobilního TV studia, které představí zástupci Fakulty sociálních věd.


Každý den od 11.00 do 11.30 jste zváni do sálu A, kde se odehrají prezentace o Univerzitě Karlově, jejích studijních programech a životě na ní.



Místo konání: úterý 23. října až pátek 26. října 2018

Výstaviště Brno, Pavilon V

Čas: Po–Čt: 8.00–16.00, Pá: 8.00–14.00


Webové stránky https://www.gaudeamus.cz


















Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám