• Aktuality

Aktuality

27. října 2019

Jak uspět se start-upem poradí zahraniční mentoři

Chcete přetvořit své nápady do úspěšného start-upu a uspět s ním i v zahraničí? Ideální příležitost načerpat zajímavé tipy a triky máte v pondělí 4. listopadu, kdy se na půdě Matematicko fyzikální fakulty uskuteční akce On the road to business success. Zkušení mentoři a zástupci úspěšných firem se podělí o své zkušenosti a bude možné s nimi probrat také vlastní nápady a prodiskutovat jejich potenciál.


Akci pořádá Matfyz společně s CzechInvestem, který každý měsíc vyveze do zahraničí průměrně pět českých start-upů. Roadshow přiveze od pondělí 4. listopadu do středy 6. listopadu 2019 do Prahy, Plzně, Hradce Králové, Zlína a Brna zahraniční mentory a experty, jako je Brian Frumberg z VentureOut, Grace Sai z Found8, Alfredo Coppola z US Market Access Center a Nayla Attas z Impact Hub Kings Cross. Doprovodí je start-upisté, kteří se pod jejich vedením na svou cestu s cílem najít první zákazníky nebo investora, založit pobočku, najmout místní zaměstnance a zároveň si udržet stále dobrou náladu už vydali a úspěšně po ní kráčí.


První zastávka On the road to business success se uskuteční v pondělí 4. listopadu 2019 v 11:00 na MFF UK (Malostranské nám. 25, Praha 1, Malá Aula).

K účasti stačí vyplnit registraci, vstup na akci je zdarma.


Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám