• Aktuality

Aktuality

9. února 2021

Příležitosti v rámci Aliance 4EU+ pro akademiky i studenty

Příležitosti pro akademické pracovníky


V rámci Aliance 4EU+ je otevřena druhá výzva pro předkládání návrhů společných vzdělávacích projektů, zároveň mohou týmy s účastí akademiků z Univerzity Karlovy podávat návrhy do třetího ročníku minigrantů určených na podporu alianční spolupráce ve vědě a výzkumu.


Deadline pro podání žádostí do obou výzev je 1. března 2021. 


Veškeré informace naleznete na těchto odkazech:

Zájemcům o vzdělávací projekty doporučujeme účast na online workshopu ve čtvrtek 11. února. V dopolední části budou představeny všechny parametry výzvy a zodpovězeny dotazy účastníků. Odpolední program bude rozdělen dle jednotlivých Flagshipů, účastníci budou mít možnost představit své projektové návrhy a případně rozšířit své týmy o další partnery. Registrace na workshop je otevřena do 9. února. Po workshopu budou zveřejněny prezentované materiály. Applicant workshop (11 February)

Příležitosti pro studenty

Varšavská univerzita a Univerzita Karlova pilotně zveřejnili nabídku online kurzů letního semestru 2021, do kterých se mohou přihlásit studenti z ostatních 4EU+ univerzit. Nabídka některých z ostatních 4EU+ univerzit ještě bude doplněna.


Nabídka online kurzů v rámci 4EU+


Studentům je v univerzitní alianci 4EU+ přisuzována aktivní úloha, proto je také velmi vítáno studentské zapojení do projektových týmů v rámci dvou výše zmíněných výzev: 

Další příležitosti pro studenty sledujte na webu 4EU+: Opportunities for students

Další informace

Pokud máte dotazy týkající se aktuálních výzev či Aliance 4EU+ obecně, můžete kontaktovat Evropské centrum na adrese 4euplus@cuni.cz.​



Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám