• Aktuality

Aktuality

8. října 2019

Staňte se novým členem sboru a souboru - ZKOUŠKA SBORU JIŽ 9. 10.!

Orchestr Univerzity Karlovy, vedený šéfdirigentem Haigem Utidjianem a dirigentkou Kateřinou Maňasovou, má v současnosti přes padesát členů, nadšených amatérských muzikantů z řad českých i zahraničních studentů a čerstvých absolventů. Věnuje se především interpretaci děl světových i českých skladatelů, a to od období baroka až po současnost. V repertoáru tak nechybí skladby J. S. Bacha, J. Haydna, W. A. Mozarta, L. Beethovena, G. Rossiniho, A. Dvořáka, B. Smetany, J. Suka, B. Martinů, L. Delibese, G. Faurého, F. Poulenca, D. D. Šostakoviče, I. Stravinského či C. Nielsena, které pravidelně uvádí na koncertech v Praze, ale i mimo hlavní město.



► Zpíváte?

Přijďte na předzpívání / zahajovací zkoušku dne 9. října v čase 17 - 19; Charvátův sál, III. interní klinika 1. LF UK, 1. patro (U Nemocnice 1, Praha 2 - zast. tramvaje Moráň)

předzpívání je zcela bezbolestné a není třeba se na něj nijak připravovat!


► Hrajete na smyčcové nástroje, hoboj, fagot a hornu?

Napište neprodleně o své muzikantské zkušenosti na:


Kdo vás bude dirigovat?

Haig debutoval v Londýně s Komorním orchestrem Barbicana v roce 1997. Řadu let byl šéfdirigentem Komorního orchestru Sussexu, uměleckým šéfem The Ensemble Duparc, komorního sboru Cambridge University Monteverdi Ensemble a šéfdirigentem symfonického orchestru a sboru Beethovenovy společnosti Univerzity v Cambridge. Hostoval na různých místech v Anglii, ve Skotsku, Jersey, Belgii, Itálii, Francii, Polsku, Německu, Kypru, v Arménii a v USA.

Sdílet na:  
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám