Návod k založení a aktivaci účtu

Jako senátoři AS UK máte možnost využívat senátní google účet ve formě VaseOsobniCislo@senat.cuni.cz, který má k dispozici každý člen AS UK.


Prostřednictvím tohoto emailu mají jeho uživatelé přístup k materiálům projednávaným jednotlivými komisemi ve zvláštních složkách uložených na google disku (za předpokladu, že předsedové komisí tohoto nástroje aktivně využívají). Rozhodnete-li se svůj nový email aktivně využívat, stačí, abyste o tom podali zprávu tajemnici Legislativní komise, která změní alias tohoto mailu. To znamená, že kdokoliv Vám bude na tento email psát, bude moci místo formy s osobním číslem použít adresu jmeno.prijmeni@senat.cuni.cz.


Pro přístup do složek je nutné, abyste se přihlásili do svého google účtu. Pokud jste si ho dosud neaktivovali, postupujte prosím podle těchto jednoduchých instrukcí pro první přihlášení. Naleznete tam i návod, jak zobrazit jednotlivé složky. Narazíte-li na jakoukoliv potíž s přihlášením či používáním google disku, obraťte se prosím na tajemnici AS UK.


Dále si Vás dovolujeme upozornit, že na uzavřených stránkách AS UK jsou též vystavovány věškeré pracovní materiály k projednání na nadcházejícím zasedání pléna AS UK. Pro přihlášení je třeba hesla CAS a login je Vaše osobní číslo (UKČO).


Pokud byste si přáli dostávat veškeré pozvánky a materiály z Předsednictva AS UK, případně z Vašich pracovních komisí pouze na senátní google účet/email a nikoliv na Vaši soukromou adresu, obraťte se prosím na tajemnici AS UK ( ), Váš email z emailových konferencí bude odebrán. V opačném případě Vám všechny materiály budou chodit jak na senátní email, tak i na Váš soukromý email.


V případě obecných dotazů, požadavků a podnětů, jakož i pro omluvy ze zasedání pléna AS UK, posílejte, prosím, vše na email senat@cuni.cz





Poslední změna: 6. březen 2020 13:33 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám