7. února 2003

Usnesení přijatá na zasedání AS UK dne 7. února 2003

  1. AS UK schválil pořad jednání včetně doplnění programu o projednání návrhů vnitřních předpisů fakult UK a změny programu z delegace náhradníka delegáta do SK RVŠ na delegaci delegáta HTF UK do RVŠ.

  2. AS UK zvolil předsedou AS UK prof. RNDr. Václava Hampla, DrSc. z 2. LF UK, místopředsedou AS UK JUDr. Ing. Josefa Stašu, CSc. z PF UK a členy předsednictva AS UK doc. MUDr. Vladimíra Geršla, CSc. z LF HK UK, prof. RNDr. Jana Hálu, DrSc. z MFF UK, doc. PhDr. Ing. Jana Royta, CSc. z KTF UK a Jana Trnku z ETF UK.

  3. AS UK vyjádřil kladné stanovisko k návrhu rektora UK na odvolání prof. Widimského, prof. Krause a doc. Vopálky z funkce prorektora UK a kladné stanovisko k návrhu rektora UK na jmenování doc. Šobra, doc. Štecha a prof. Stingla do funkce prorektora UK. Dále vyjádřil kladné stanovisko k setrvání prof. Klenera, prof. Kvasničkové a doc. Svobodové ve funkci prorektora UK.

  4. AS UK schválil následující předpisy fakult UK: Statut KTF, Studijní a zkušební řád KTF UK, Stipendijní řád KTF UK, Volební a jednací řád AS KTF UK, Jednací řád VR KTF UK, Disciplinární řád pro studenty KTF UK, Řád KTF UK pro volby kandidáta na funkci děkana a postup při odvolání děkana, Řád celoživotního vzdělávání KTF UK,vše podle č.j. 17/2003 a změnu Statutu 1. LF UK č.j. 32/2003.

  5. AS UK delegoval Mgr Katarínu Pleceníkovou Gašparovou jako delegáta HTF UK do Rady vysokých škol.


Prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc.

předseda AS UK v Praze


za správnost : Jan Pokorný a Michal Pelíšek, tajemník AS UK v Praze



Poslední změna: 19. únor 2020 22:17 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám