Usnesení přijatá AS UK per rollam dne 3. dubna 2020

Akademický senát UK hlasoval ve 2 kolech, kdy v prvním kole senátorky a senátoři schvalovali modifikované znění vnitřního předpisu a předložený pozměňovací návrh, v kole druhém hlasovali o finální podobě návrhu a doprovodném usnesení k němu.


První kolo

  1. Akademický senát UK schvaluje, aby byla za základ dalšího projednávání vnitřního předpisu “Zvláštní pravidla studia na Univerzitě Karlově” vzata modifikaci předkladatele.

  2. Akademický senát UK neschvaluje přijetí pozměňovacího návrhu Mgr. Karla Šimy, Ph.D. k vnitřnímu předpisu “Zvláštní pravidla studia na Univerzitě Karlově”.


Protokoly o výsledku per rollam

  1. Protokol 1

  2. Protokol 2


Druhé kolo

  1. Akademický senát UK schvaluje návrh vnitřního předpisu „Zvláštní pravidla studia na Univerzitě Karlově“ ve znění modifikace předkladatele.

  2. Akademický senát UK vyzývá rektora, aby v návaznosti na vývoj situace předložil návrh novely Zvláštních pravidel studia na Univerzitě Karlově ve smyslu nedoporučeného pozměňovacího návrhu s cílem řešit situaci studentů, kteří nemohli získat nezbytný počet kreditů z důvodu pandemie COVID-19.


Protokoly o výsledku per rollam

  1. Protokol 1

  2. Protokol 2


Prof. Ing. František Zahálka, Ph.D.

předseda AS UK


Za správnost:

Amáta Vohradská, tajemnice AS UK




Poslední změna: 3. duben 2020 11:17 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám