"Bolzanova cena, sponzorovaná Českou spořitelnou, a. s."

"Bolzanova cena, sponzorovaná Českou spořitelnou, a. s."

IX. ročník

"Bolzanova cena, sponzorovaná Českou spořitelnou, a. s." je soutěží odborných a vědeckých prací vypracovaných studenty UK v rámci bakalářského, magisterského a doktorského studia v oborech právních, ekonomických, matematických a společensko-vědních, akreditovaných na UK. Je otevřena všem studentům uvedených studijních oborů.


Slavnostní udělení IX. ročníku této prestižní ceny se uskuteční ve čtvrtek dne 19. 12. 2002 v 11:00 hodin v Malé aule Karolina (Ovocný trh 3, Praha 1), uděleno bude letos 14 cen.


Soutěžní práce musí být uchazeči zpracovány v průběhu studia a na jeho základě. Musí se jednat o objevné původní práce s tvůrčím obsahem. Při jejich posuzování se hodnotí následující kritéria - originalita myšlenky, novost přínosu pro rozvoj poznání, kvalita provedení práce po stránce obsahové i po stránce formální a metodická vyspělost. Soutěž navazuje na bohatou tradici univerzitních soutěží v oblasti studentské vědecké a odborné činnosti a dosud bylo za I.-VIII. ročník uděleno 83 cen. Udělení cen se osvědčuje diplomem a s cenou je spojena peněžitá odměna.


Jediným a výhradním sponzorem je Česká spořitelna, a. s.


Soutěž slouží podpoře vědecké výchovy a odborné přípravy studentů univerzity a současně posiluje dobré jméno obou institucí. Soutěžní práce posuzuje hodnotící a výběrová komise složená ze zástupců zúčastněných fakult UK a ze zástupce České spořitelny, a. s. Práce jsou posuzovány dle kritérií daných Statutem ceny.


Kontakt:

Václav Hájek, tiskový mluvčí UK v Praze

Telefon: 224 491 248

e-mail: tiskovy.mluvci@cuni.cz


Poslední změna: 21. leden 2018 23:33 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor vnějších vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám