Kam zajít v sobotu? Přece Na Karlovku! Na informačním dnu se dozvíte vše, co potřebujete vědět ohledně studia


Praha 21. listopadu 2022 – I v letošním roce pořádá Univerzita Karlova informační den pro všechny zájemce o studium. Akce nese název NA KARLOVKU a proběhne již tuto sobotu 26. listopadu od 9 hodin na Právnické fakultě Univerzity Karlovy (Praha 1, náměstí Curieových 7). Těšit se můžete během celého dne nejen na množství užitečných informací, ale také na bohatý doprovodný interaktivní program.


Zástupci všech jednotlivých fakult zde budou k dispozici, aby svou fakultu představili a také zodpověděli nejrůznější otázky. Ať už vás zajímá přijímací řízení pro nadcházející akademický rok, možnosti ubytování a stravování, podmínky zahraničních studijních pobytů nebo si jenom chcete promluvit o studiu s někým, kdo už ví, jak to na Univerzitě Karlově chodí, pak určitě přijďte a nebojte se zeptat. Chybět nebudou ani doprovodné přednášky, kde se například seznámíte se službami, které univerzita poskytuje studujícím se zdravotním či ekonomickým znevýhodněním a dalším, kteří se dostanou do těžké životní situace.


A aby akce nebyla jen o informacích, čeká vás zajímavý program, který vám dost možná usnadní rozhodování, na jaký obor si vlastně podat přihlášku. Konkrétně si můžete například zkusit, jak by vám šlo chirurgické šití či zjistit, jak se píše husím brkem na pergamen, jako to dělávali kdysi středověcí písaři. Určitě si nenechte ujít ani možnost vyzkoušet si na vlastní kůži práci moderátora ve studiu. Tyto a další zajímavé aktivity, které vás seznámí i s činností nejrůznějších studentských spolků, budou připraveny po celý den až do 16 hodin.


Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.


Celý program akce Na Karlovku naleznete zde



ZA SPRÁVNOST:

Mgr. Václav Hájek


Tiskový mluvčí UK

Odbor vnějších vztahů

Univerzita Karlova

tel: +420 721 285 565

e-mail: pr@cuni.cz


Tisková zpráva ke stažení zde.


Poslední změna: 21. listopad 2022 13:29 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor vnějších vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám