UK nadělí svým studentům dárek



Tisková zpráva


UNIVERZITA KARLOVA NADĚLÍ SVÝM STUDENTŮM DÁREK

3. dubna 2008


Mediálním partnerem oslav 660.výročí založení UK je Český rozhlas



Univerzita Karlova oslavuje v letošním roce 660. výročí od svého založení a jako správná matka - Alma mater, se rozhodla obdarovat své nejbližší – tedy studenty. V týdnu od 7. – 13. dubna jim nadělí bohatý výběr divadel, filmů a koncertů. Ty se budou odehrávat ve všech městech, v nichž má Univerzita Karlova své fakulty – tedy v Praze, Plzni a Hradci Králové. Pro vstup zdarma na tuto akci s názvem „Klubové noci“ postačí studentům jejich studentský průkaz.


Studenti si budou moci vybrat z programové nabídky buď jednu vstupenku na dvě různé akce či dvě vstupenky na jednu a své favority si na rezervačních místech zamluvit. Pokud se pak na danou akci nevyčerpá kapacita, mohou se zdarma zúčastnit i akcí dalších. Program bude probíhat v oblíbených klubech – například v Rock Café, klubu Roxy, klubu Vagon či Paláci Akropolis.


Rektor Univerzity Karlovy, prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc., tuto akci komentuje slovy: „Jsem velice rád, že můžeme pro naše studenty Klubové noci pořádat, neboť oni jsou ti, kteří tvoří základ naší Univerzity a nesou tradici, která se započala před 660 lety. Je to vlastně naše poděkování, neboť bez nich by Univerzita Karlova nebyla tím, čím je.“


Program Klubových nocí je ve všech městech plný zajímavostí. V Plzni bude hrát například Znoucestnost či Michal Hrůza, v Hradci Králové Arakain a v Praze si studenti mohou přijít poslechnout The Doors Revival, Totální nasazení či se přijít podívat na představení Divadla Husy na provázku – Růžový panter.


Více informací se dozvíte na http://iforum.cuni.cz/ či v příloze této tiskové zprávy.


Pro další informace prosím kontaktujte:

Mgr. Václav Hájek      

Mgr. Klára Hamanová

Tiskový mluvčí UK    

Odbor vnějších vztahů RUK

Univerzita Karlova v Praze

Ovocný trh 5

116 36 Praha 1

tel: +420 224 491 248

e-mail:




Poslední změna: 21. leden 2018 23:32 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor vnějších vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám