Usnesení přijatá na zasedání AS UK dne 2. února 2018

  1. AS UK schválil program zasedání.

  2. AS UK schválil zápis ze zasedání AS UK konaného dne 19. ledna 2018.

  3. AS UK zvolil doc. PhDr. Tomáše Nigrina, Ph.D. (FSV) předsedou Akademického senátu Univerzity Karlovy.

  4. AS UK zvolil Mgr. et Mgr. Davida Hurného (PřF) místopředsedou Akademického senátu Univerzity Karlovy.

  5. AS UK zvolil doc. Ing. Františka Zahálku, Ph.D. (FTVS), JUDr. Ing. Josefa Stašu, CSc. (PF), prof. MUDr. Zuzanu Moťovskou, Ph.D. (3. LF), Mgr. Petera Korcsoka (MFF) do předsednictva Akademického senátu Univerzity Karlovy.

  6. AS UK ustanovil Ekonomickou, Legislativní, Sociální, Studijní, Ediční a Petiční komisi AS UK.

  7. AS UK schválil konání dalšího zasedání pléna dne 2. února 2018.


PhDr. Tomáš Nigrin, Ph.D.

předseda AS UK


Za správnost:

Eliška Kryčerová, tajemnice AS UK


DRUHÉ ZASEDÁNÍ


  1. AS UK schválil program zasedání.

  2. AS UK vzal na vědomí informace J. M. pana rektora.

  3. AS UK vyjádřil souhlasné stanovisko k záměru J.M. pana rektora UK jmenovat prof. JUDr. Aleše Gerlocha, CSc., prorektorem pro akademické kvalifikace, prof. RNDr. Jana Hálu, DrSc., prorektorem pro rozvoj, doc. RNDr. Jana Konvalinku, CSc., prorektorem pro vědeckou činnost, prof. PhDr. Martina Kováře, Ph.D., prorektorem pro vnější vztahy, prof. MUDr. Milenu Králíčkovou, Ph.D., prorektorkou pro studijní záležitosti, prof. PhDr. Lenku A. Rovnou, CSc., prorektorkou pro evropskou problematiku, prof. PhDr. Ing. Jana Royta, Ph.D., prorektorem pro tvůrčí a ediční činnost, prof. MUDr. Jana Škrhu, DrSc., prorektorem pro zahraniční styky a mobilitu, prof. PaedDr. Radku Wildovou, CSc., prorektorkou pro koncepci a kvalitu vzdělávací činnosti.

  4. AS UK projednal záměr uzavřít smlouvu o dílo na zhotovení stavby pavilonu matematiky a informatiky Matematicko-fyzikální fakulty v Praze–Troji mezi Univerzitou Karlovou jako objednatelem na straně jedné a společnostmi Auböck, s.r.o., IČO: 26089785 a OHL ŽS, a.s., IČO: 46342796, které tvoří sdružení s názvem Společnost UK MFF Troja, jako zhotovitelem na straně druhé, za cenu za provedení díla ve výši 227 482 555,- Kč bez DPH, a dále dodatek č. 1 ke smlouvě, kterým se rozčleňuje cena za provedení díla na investiční a neinvestiční náklady. Akademický senát doporučuje návrh smlouvy o dílo předložit Správní radě UK k vydání předchozího písemného souhlasu podle § 15 odst. 1 písm. a) zák. č. 111/1998 Sb., o vysokých školách, v platném znění, k uzavření smlouvy.

  5. AS UK projednal záměr zřídit ve prospěch České republiky Ministerstva vnitra, IČO: 00007064, se sídlem Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, služebnost inženýrské sítě spočívající v právu zřídit, provozovat a udržovat plynovodní vedení k tíži pozemku parc. č. 302/6, k. ú. Veleslavín, obec Praha, a doporučuje návrh předložit Správní radě UK k vydání předchozího souhlasu podle § 15 odst. 1 písm. c) zák. č. 111/1998 Sb., o vysokých školách, v platném znění, k uzavření smlouvy.

  6. AS UK vzal na vědomí informace z bodu Různé.


PhDr. Tomáš Nigrin, Ph.D.

předseda AS UK


Za správnost:

Eliška Kryčerová, tajemnice AS UK





Poslední změna: 21. únor 2018 14:00 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Kancelář akademického senátu
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám