Oznámení z 18. 5. 2021

Oznámení

o stanovení termínu pro podávání žádostí o přidělení startovacího bytu pro mladé akademické a vědecké pracovníky Univerzity Karlovy


Oznamuji, že Komise pro přidělování startovacích bytů stanovila termín k podání žádostí o přidělení startovacího bytu:


do 1. 7. 2021.


Okruh zaměstnanců, kteří mohou o přidělení bytu požádat, a další podmínky stanoví opatření rektora č. 2/2020, kterým se vydávají Pravidla pro přidělování startovacích bytů.


Písemné žádosti o přidělení startovacího bytu se zasílají na adresu: Univerzita Karlova, rektorát - právní odbor, JUDr. R. Kralert, Ovocný trh 560/5, 116 36 Praha 1.


Vzhledem k současné situaci ohledně Koronaviru Covid-19 je třeba současně zaslat žádost spolu s přílohami v naskenované podobě na e-mailovou adresu:


Uvolněný startovací byt se nachází v objektu Centra Krystal, J. Martího 2/407,

Praha 6. Jde o byt č. 1343 o rozloze 53,11 m2.


Byt bude připravený k nastěhování po provedení drobných oprav způsobených běžným opotřebením současným nájemcem a po jeho vymalování od 1. 8. 2021.


Přesná specifikace bytu je vymezena v příloze A tohoto oznámení.


Tiskopis žádosti a jejích příloh tvoří přílohu B tohoto oznámení. Pro zajištění snazšího kontaktu s jednotlivými žadateli je účelné připojit i kontaktní spojení (e-mail + mobil/telefon).


Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu jednoho roku, nejdéle však do konce pracovního poměru žadatele. Za podmínky trvání pracovního poměru lze nájemní smlouvu až třikrát, vždy nejvýše o jeden rok, prodloužit na základě žádosti doložené doporučením děkana nebo ředitele další součásti. Při splnění všech podmínek podle výše uvedeného opatření rektora má na tato prodloužení zaměstnanec nárok.


Měsíční nájemné za jednu osobu + zálohy na služby, jako je např. vodné a stočné, nebo spotřeba elektrické energie, či dodávka tepla a teplé vody + paušál záloh na ostatní služby (výtah, odvoz odpadu, osvětlení a úklid společných prostor) a za vybavení bytu (kuchyňská linka, sporák, vodoměr, elektroměr) činí 8.044,-Kč/osoba. Vše má splatnost do 15 dne příslušného kalendářního měsíce.



Doc. RNDr. Markéta Lopatková, Ph.D.

předsedkyně Komise pro přidělování startovacích bytů Univerzity Karlovy



Přílohy:

A - Specifikace startovacího bytu

B - Formulář žádosti s přílohami


Oznámení včetně příloh



Č.j.: UKRUK/205002/2021


Poslední změna: 19. květen 2021 09:41 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: UK POINT
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám