Slovo úvodem: UKa!

UKa! aneb Když studenti propagují univerzitu


Jste hrdí studenti UK a chcete ukázat ostatním, že UK je skvělá škola? Právě pro vás je tu první kolo grantové výzvy „UKa!“. Spojte síly s kolegy z dalších fakult UK či vysokoškolských ústavů UK a přihlaste svůj projekt, kterým byste chtěli oslovit středoškoláky, studenty bakalářských programů jiných VŠ a univerzit či žáky druhého stupně základních škol i širokou veřejnost.


Univerzita Karlova vyhlašuje první kolo interní grantové výzvy UKa! při příležitosti 674. výročí svého založení. Univerzita tak chce podpořit zajímavé studentské projekty určené k propagaci UK mezi středoškoláky, ale i studenty bakalářských programů z jiných VŠ a univerzit, žáky druhého stupně základních škol a širokou veřejností.


„Především věřím, že celý ,minigrantový´ koncept UKa! přinese a ukáže skvělé nové nápady a ukáže podnětné cesty v propagaci Univerzity Karlovy a jejích aktivit. Řešiteli totiž budou naše studentky a studenti, kteří jsou blíže i našim cílovým skupinám, zejména uchazečům o studium. Musím ale ihned doplnit, že se v případě UKa! vskutku jedná o projekty cílené na propagaci a nemají ambici suplovat vědecké granty, třeba Grantové agentury UK (GAUK),“ říká Martin Vlach, prorektor UK pro vnější vztahy.


Na tuto výzvu je alokována částka 200 tisíc korun celkem na všechny projekty. Vítány jsou nové nápady a odvážné a kreativní počiny, nejdůležitější však bude smysluplnost projektu a to, a jak přispěje k propagaci Univerzity Karlovy.


Přihlášky lze podávat do 16. května 2022 do půlnoci elektronicky na e-mail



Poslední změna: 6. duben 2022 10:25 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Odbor vnějších vztahů
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám