Divadlo na Maninách

Všechna představení nabízí členům Klubu Alumni se slevou 20 % po zadání slevového kódu při on-line nákupu nebo po předložení průkazu na pokladně divadla.


Získat slevový kód


Divadlo Na Maninách nabízí výběr ze široké škály divadelních her. Od října 2018 přibylo do repertoáru sedm inscenací ve vlastní produkci (Laskonky, Na dotek, Slečna Julie, Hra se smrtí, Zatmění, Zrada, Žena obecná).


Repertoár je navíc obohacen spoluprací s Činoherním Studiem Bouře, Indigo company a stand-up komediemi, koncerty a talk show Josefa Klímy – Labyrint. Nechybí ani charitativní představení pro pomoc potřebným.


Na prknech Divadla Na Maninách můžete vidět např. Pavla Baťka, Otakara Brouska, Ilonu Svobodovou, Nelu Boudovou, Jitku Čvančarovou, Jitku Asterovou, Jitku Ježkovou, Annu Stropnickou, Ivanu Jirešovou, Jana Révaie, Roberta Jaškówa, Dušana Sitka, Michala Dlouhého a mnoho dalších.


Divadlo Na Maninách se nachází v „Kulturním domě Domovina“. Prostory byly vystaveny v letech 1919 až 1922 podle návrhů architektů Otty V. Máci a Karla Roštíka. Od roku 1922 do roku 1995 se v něm nacházelo kino Domovina.


V létě 2018 si místo pronajala a pustila se do rekonstrukce KVArt Production, v říjnu 2018 tak zahájilo činnost Divadlo Na Maninách. Sál pojme 400 návštěvníků (je možné přistavit 20 židlí). Návštěvníci se mohou občerstvit v divadelním baru a využít bezbariérový přístup.


Program Divadla Na Maninách a vstupenky na představení si můžete projít pohodlně online na Collosseumticket a zakoupit pohodlně online.


Program akcí v Divadle Na Maninách →


Divadlo Na Maninách

Na Maninách 32a, Praha – Holešovice


Poslední změna: 24. květen 2023 10:54 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: UK POINT
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám