4EU+ pro administrativní zaměstnance UK

  • Aliance 4EU+ propojuje i administrativní pracovníky, pořádá Staff Training Weeks, nabídne také kurzy a školení na zapojených univerzitách.


  • Aktivity, do kterých je možné se zapojit, sledujte na stránkách Aliance 4EU+.


  • Bližší informace poskytne 4EU+ Local Office na UK, který také neváhejte kontaktovat, pokud máte jakýkoliv podnět či návrh aktivity



Aliance 4EU+ nepropojuje jen studenty, akademiky a výzkumníky, ale také administrativní pracovíky jak na centrální, tak na fakultní úrovni. Budování evropské univerzitní aliance klade nároky na sjednocování některých administrativních procesů na členských institucích, proto je výměna dobré praxe v této oblasti velice žádoucí. Od samého počátku fungování liance se potkávají nejen zaměstanci přímo zapojení do projektových aktivit 4EU+, ale i další skupiny administrativních pracovníků. První oficiální 4EU+ Staff Training Week, na kterém se setkali zástupci univerzitních a fakultních HR, uspořádala Univerzita Karlova v září 2022. Běžné jsou také výměny ve formě stínování (job shadowing), které jsou ideální formou sdílení praktických zkušeností a umožňují blíže se seznámit s fungováním procesů na zahraničních univerzitách.


Chcete se zapojit do budování evropské univerzitní aliance a podílet se na propojování administrativních složek 4EU+ univerzit? Či máte nápad na uspořádání společného školení? Dejte nám vědět na a pomůžeme Vám vymyslet, jak iniciativu realizovat.




V Praze se setkali zástupci center pro přenos technologií


První setkání zástupců 4EU+ knihoven

První 4EU+ Staff Traning Week věnovaný HR







Poslední změna: 7. srpen 2023 13:57 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Evropské centrum
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám