Staň se 4EU+ studentským ambasadorem!

Víš, co je Aliance 4EU+ a ideálně už máš zkušenost s některým aliančním projektem, kurzem či jinou aktivitou? Pokud tě zajímá mezikulturní spolupráce a komunikace, ovládáš angličtinu a chceš se stát součástí jedinečné studentské komunity, je tato příležitost přímo pro tebe.


4EU+ hledá dva ambasadory z každé z osmi členských univerzit, kteří nám pomohou zvyšovat povědomí o Alianci, její vizi a konkrétních aktivitách, do kterých se studenti mohou zapojit. Tato role pro tebe bude znamenat nejen příležitost podílet se na formování studentské komunity a jejího hlasu v Alianci, ale také ti přinese řadu možností k osobnímu a profesionálnímu růstu. Získáš nové mezinárodní kontakty, přístup k na míru ušitým workshopům a možnost účastnit se zahraničních akcí. Zároveň bude na tobě se rozhodnout o směru a charakteru projektů a aktivit, které budeš v rámci svého ambasadorského působení realizovat. V každém případě tě tato zkušenost vybaví dovednostmi, které budou k nezaplacení ve tvé akademické i profesní kariéře.


Tak neváhej, promysli, jak tuto výzvu uchopíš, a pošli přihlášku do 12. listopadu.


Více informací a pokyny, jak se přihlásit najdeš na webu 4EU+ zde. Doporučujeme Ti připojit se na online informační setkání v pátek 27. října od 12:30, kde také budeš mít prostor zeptat se na cokoliv dalšího, co tě ohledně programu napadá.



Poslední změna: 23. říjen 2023 10:19 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Evropské centrum
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám