Studentské minigranty



Studujete na UK a chtěli byste spolu s mezinárodním týmem rozvinout svůj projektový nápad? Právě pro vás jsou určené 4EU+ studentské minigranty!


Univerzita Karlova prostřednictvím tohoto programu už potřetí podpoří studentské týmy spolupracující v rámci Aliance 4EU+. Můžete žádat o financování aktivit v oblasti vědy, vzdělávání a třetí role univerzity do výše 150 000 Kč.


Nezáleží na tom, jaký obor a v jakém stupni studujete, podmínkou je sestavit studentský tým s partnery z dalších 4EU+ univerzit, informovat o svém záměru fakultu a podat přihlášku do 29. února 2024.


Klíčovými tematickými oblastmi pro tento ročník jsou umělá inteligence a udržitelnost, ale vaše kreativita není omezena jen na tyto témata. Inovativní nápady jsou vítány ve všech oblastech týkajících se současných globálních výzev.


Detailní informace o výzvě, pravidla čerpání i často kladené otázky naleznete níže. Dne 6. února od 17:00 proběhl informační webinář pro zájemce o 4EU+ studentské minigranty, kde měli možnost poslechnout si o zkušenostech bývalých řešitelů projektů a zeptat se na jakékoliv otázky. Prezentace z webináře je k dispozici zde.



Poslední změna: 13. únor 2024 12:16 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Za obsah stránky zodpovídá: Evropské centrum
Máte dotaz ?
Kontakty

Univerzita Karlova

Ovocný trh 560/5

Praha 1, 116 36

Česká republika


Identifikátor datové schránky: piyj9b4

IČO: 00216208 

DIČ: CZ00216208




Jak k nám